Rovers Medical Devices in Oss ontwikkelt en produceert medische hulpmiddelen die wereldwijd worden gebruikt voor de vroegtijdige opsporing van (baarmoederhals) kanker: geavanceerde borsteltjes om cel monsters mee af te nemen. Wij exporteren onze producten naar meer dan 100 landen. Rovers Medical Devices werkt conform de hoogste internationale kwaliteitsstandaarden voor medical devices zodat veiligheid, betrouwbaarheid en werkzaamheid gegarandeerd zijn. Rovers Medical Devices is een innovatief no-nonsense bedrijf met 25 medewerkers waar op een prettige manier met elkaar wordt samengewerkt in een technisch professionele State-of-Art omgeving.

Voor onze lokatie in Oss zijn we op zoek naar:

(Senior) Monteur Technische Dienst (Elektro)

Fulltime, 38,75 uur per week, dagdienst, onbepaalde tijd

Jij bent verantwoordelijk voor het dagelijks technisch beheer en onderhoud aan state of art verpakkingsmachines, assemblagemachines, mechatronica en technische installaties. Dat doe je samen in een ervaren team en met onze leveranciers. Een belangrijke functie in onze organisatie, waarbij het handhaven van een constant hoog kwaliteitsniveau voorop staat. Vanwege het medische karakter van onze producten kom je te werken in een zeer schone omgeving waar hygiëne een prioriteit is.

Je rapporteert direct aan de Manager Operations & Finance.
Waar je dit gaat doen? Bekijk onze bedrijfsfilm op onze website https://lnkd.in/eyXj7nna

Taken en verantwoordelijkheden:

  • uitvoeren van preventief en correctief onderhoud
  • oplossen van storingen en uitvoeren reparaties
  • uitvoeren van periodieke inspecties
  • verbeteringen voorstellen

Profiel kandidaat:

  • innovatief vermogen en gedrevenheid om te verbeteren
  • MBO-HBO opleiding (elektro, mechatronics)
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden

Als je bij Rovers Medical Devices komt werken krijg je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. En een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie over de functie, neem dan gerust contact met Roel Leenders, op tel.nr. 0412-648870 of stuur je CV en motivatiebrief aan info@roversmedicaldevices.com. Je ontvangt van ons binnen een week een reactie op je sollicitatie.

Kijk ook eens op ‘About Rovers’